Kondomer apoteket kvinnor som söker sex

kondomer apoteket kvinnor som söker sex

Därför erbjuder vi både allt för intimhygien, intimvård och flera olika sexhjälpmedel. I vårt sortiment finns det mesta för dig som söker förhöjd njutning – både med och utan partner. Här hittar du bland annat produkter från NorLevo, Ovesterin, Pevaryl, Canesten, ACO, Klick, Femal Balans och vårt egna varumärke Hjärtat. Tips och råd om underlivsbesvär, preventivmedel och sexleksaker. Handla produkterna direkt och få dem diskret hemskickade, ofta redan dagen efter. Durex Performax Intense är kondomen som hjälper er att nå klimax samtidigt. Durex Performax Intense: Mutual Climax är kondomen som är designad för ömsisidig orgasm. En studie visar att det i genomsnitt tar 7 minuter för mannen att nå klimax medan det för kvinnan tar upp emot 20 minuter. Med en milt bedövande effekt.

Videos

RFSU True Feeling - årets kondom 2015 Flera tjejer berättar om hur killar har tagit av kondomen under sex. Något som Han hade sex med en kvinna som hade samtyckt till sex, i tron om att de hade kondom hela akten. Mannen . Dagen efter sprang jag till apoteket och köpte ett dagen efter-piller och bad till högre makter att jag inte var gravid. Ta del av tips och råd om torra slemhinnor, svampinfektioner och när du bör kontakta läkare. Handla produkterna direkt och få dem smidigt hemskickade. Tips och råd om underlivsbesvär, preventivmedel och sexleksaker. Handla produkterna direkt och få dem diskret hemskickade, ofta redan dagen efter.

Kondomer apoteket kvinnor som söker sex - sexiga

Guider och inspiration Ta hand om din hy på koreanskt vis Handkräm — händernas bästa vän Slipp torr hud på vintern — vinterprepp! Nej, det är inte okej att du dricker alkohol på julafton. Vanligaste nyårslöftena — och hur du lyckas hålla dem. kondomer apoteket kvinnor som söker sex

Kondomer apoteket kvinnor som söker sex - porrfilmer

Apolosophy Eco — vår nya, ekologiska hudvårdsserie. Så återfår du ditt glow. Fresh Odour Control 12 st Binda vid urinläckage. Parfymerad 1 st Presentförpackning.

Comments (1)

  1. kondomer apoteket kvinnor som söker sex says:

    I apologise, but, in my opinion, you commit an error. Let's discuss. Write to me in PM, we will talk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *